Je ziet vanbuiten goed
Wat je vanbinnen doet

Die Binneste
voedingsadvies en voetverzorging in Oostende

Op zoek naar voedingsadvies op maat en voetverzorging in regio Oostende? Als professionele voedingsconsulente en voetdeskundige help ik u graag verder in mijn praktijk.

Over Die Binneste

Die Binneste - het Zuid-Afrikaans voor "het innerlijk" - is een praktijk gespecialiseerd in voeding en voetverzorging. Ik ben Hilde, verpleegkundige van opleiding, altijd al geboeid geweest door gezondheid. Ik werkte 23 jaar als thuisverpleegkundige, waardoor ik ondervonden heb dat een goede voetverzorging een must is. Ik droomde atijd al van een eigen praktijk en vijf jaar geleden werd die droom ook realiteit. Ik behaalde mijn diploma voetreflexologie en tenen lezen en ging van start. In mijn praktijk begeleid ik cliënten op een deskundige wijze met als doel een gezondere en betere levensstijl te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat wat je smeert en eet het verschil maakt en dat je hierin een keuze hebt.  

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Als voetdeskundige ben ik gespecialiseerd in medische pedicure en voetreflexologie. Verder ben ik ook werkzaam als voedingsconsulente voor voedingsadvies op maat.

RainPharma voor een gebalanceerde levensstijl

Daarnaast vind ik het belangrijk dat cliënten zich elke dag goed in hun vel voelen, en richt ik me dus eveneens op het algemeen welzijn. Hierdoor werk ik in mijn praktijk met de RainPharma producten, een productlijn waar ik helemaal van overtuigd ben en zelf ook gebruik.

Opleidingen

Om aan de verwachtingen van alle cliënten te beantwoorden, volg ik regelmatig opleidingen en bijscholingen. Dit stelt me er ook toe in staat om telkens op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen in de welzijnssector.

  • 1988 – 1992 HBO5 verpleegkundige (Sint-Jansinstituut Brugge) Medische pedicure (Syntra West)
  • 1993 – 1994 Specialisatie in de wondzorg (Sint-Jansinstituut Brugge) Bachelor in de verpleging (Howest Brugge) Specifieke lerarenopleiding (Howest Brugge)
  • 2014 – 2015 Voetreflexologie, basis (CVO Sint-Godelieve Brugge) Sarafijn Basistechnieken (Sarafijn Lommel) Zwangerschapsreflexologie Level 1 (Sarafijn Lommel) Zwangerschapsreflexologie Level 2 (Sarafijn Lommel)
  • 2015 – 2016 Gespecialiseerd voetverzorger (CVO Sint-Godelieve Brugge) Elementair tenen lezen (FuDaRe) Erkend tenen lezen (FuDaRe)
  • 2016 – 2017 Specialisatie in de voetreflexologie (CVO Sint-Godelieve Brugge)
  • 2018 Rainpharma dieet (Rainpharma Leuven) Smart Nutrition Project (Rainpharma Leuven) Skin Program (Rainpharma Leuven)
  • 2019 Food Supplements (Rainpharma Leuven) Orthomoleculaire voedingsleer (KPNI)

Maak een afspraak

Voetverzorging of voedingsadvies op maat? Neem contact op of bel me voor een afspraak. Tijdens een behandeling, neem ik de telefoon niet op, nadien bel ik u terug. Parkeren kan voor de deur en is niet betalend. De prijzen staan telkens bij elke behandeling genoteerd.

Cadeaubon

Iets te vieren, iemand plezieren? U kan kiezen uit:

  • Een bon ter waarde van een zelfgekozen bedrag, te besteden aan een behandeling of een product van Rainpharma
  • Een bon voor één of meerdere behandelingen

Een cadeaubon kan u telefonisch of per e-mail bestellen. Ik zorg dat uw cadeaubon voor u klaarligt in een mooie verpakking.

KLANTENVRIENDELIJKHEID OP ZIJN BEST

Indien er na uw medische pedicure problemen zijn ontstaan, dan mag u mij steeds contacteren. Als de problemen het gevolg zijn van mijn behandeling, bekijk ik graag met u hoe ik u vlot verder kan helpen.